Vil du ha en ferieleilighet i Flatanger?

Her er en unik sjanse for å få seg et fritidshus helt i sjøkanten. Noen meter fra den store terrassen ligger båten klar til å ta deg ut på fisketur. Her kan bare spasere rett ned til båten og noen minutter senere senker du pilken i havet. Etter turen nyter du en bedre fiskemiddag på terrassen med noe godt i glasset mens solen går ned.

Frister det? Les videre under bildet:

Flatanger rorbuer ligger idyllisk til i Kjærsundvågen i Flatanger. Lett tilgjengelig hele året.
 Flatanger rorbuer planlegger å seksjonere og selge de 6 utleie-leilighetene som vi har i Kjærsundet i Flatanger. Vi selger leilighetene som feriehus med båtplass ved egen brygge like ved huset. Vi går nå ut med en mulighet til å forhåndsbestille og inngå avtale om kjøp. Ved å forhåndsbestille kommer du først i køen og får førsterett til kjøp for en billigere pris enn ved en senere inntreden.
Leilighetene kommer etter planen til ordinært salg via megler sommeren -21. Ved et forkjøp kan leiligheten tas i bruk tidligere.
 
De to største leilighetene går over to etasjer og ligger midt i bygget, de er på 100kvm og har fire-fem soverom med plass for minst åtte-ti personer. Et av soverommene i andre etasje kan brukes som en stue om man heller ønsker det. Leilighetene har stort kjøkken/ oppholdsrom med utgang direkte til en stor felles terrasse. Leilighetene har to bad, ett i hver etasje. Prisantydningen på disse er 2 millioner kroner i dette «forsalget».
 
Mindre leiligheter er det fire av, to i første etasje og to i andre etasje. De i andre etasje har adkomst via utvendig trapp og har en liten balkong som er planlagt utvidet. Leilighetene i første etasje har direkte utgang til den store terrassen.
Alle fire har to soverom, romslig gang for klær og sko samt et romslig bad med vegghengt toalett og romslig dusjnisje. Kjøkken/oppholdsrom i ett. Leilighetene er 50 kvm. De i andre etasje har noe skråtak og er litt billigere. Prisen i 1. etasje er kr 1,2 million per stk, de i andre etasje kr 1 million per stk.
 
Parkeringsplass er på felles eid grunn/tomt som også inkluderer en utmerket flytebrygge fra Kongensvoll. Her er det lett tilgang til båten selv om du skulle være litt redusert i førligheten. Flytebrygga har plass til åtte til ti båter. Anlegget har eget båtutsett ved flytebrygga.
 
Det er framlagt fiber fra Telenor til Kjærsundet.
Oppvarming er med elektriske panelovner og det er gulvvarme på bad.
 
Kontakt:
Ta kontakt for personlig visning.
Thor Riseth. Tlf 907 74 370
Jan Reppen. Tlf 951 066 28
 
Epost: post@flatangerrorbuer.no